Dag 2; Dreams Madeira Resort & Spa
Relax day...
We zijn pas om half 9 wakker. De balkondeuren hebben de hele nacht open gestaan en de temperatuur is prima. We drinken rustig een bakkie koffie/thee en na een verfrissende douche gaan we richting ontbijt. Zoals beloofd de weg naar boven... Het lijkt op de 1e foto niet stijl, maar geloof me die weg is een écht kuitenbijtertje!

Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat er halverwege een ingang naar de parkeergarage zit en we vandaag op het lumineuze idee kwamen om te kijken of door die garage misschien korter was. We volgen de borden 'Recepção' oftewel Receptie en dan staan we ineens voor een lift! Een lift die ons in 1 keer naar de eetzaal op 2e verdieping brengt. Hoppahhh! Das goed om te weten!
We zoeken een tafeltje binnen, waar we dus wel met ons hoofd bovenuit komen. Benny zorgt voor de koffie en Anja voor de jus. In tegenstelling tot gisteravond is er op het ontbijt niets, maar dan ook niets aan te merken! Er zijn verschillende soorten brood en beleg (vlees, vis, kaas, zoet), yoghurt, groente, fruit en eieren worden 'to order' gebakken. Er staan, voor de liefhebber, bakken vol met 'warm' spul, zoals tomaat, ui, bonen en weet ik wat nog meer. We hebben geen idee of het ook daadwerkelijk warm is, want dit ie niet onze stijl van ontbijten, haha. Er zijn pastries, sapjes en of het nog niet genoeg is, voor de liefhebbers is er ook champagne. We eten een croissantje, geroosterd brood met kaas/komkommer, wat pastries (Benny) en yoghurt met grapefruit (Anja).
Het plan was om vandaag Ponta de São Lourenço te bezoeken ..zie de preview.. maar dat is dus het drukke uitzichtpunt/wandeling waarvoor gisteren de weg was afgesloten. Als we Google maps checken is om 11 uur de weg al rood gekleurd en verwachten we dat de kleine parkeerplaats boven al vol is. We besluiten niet te gaan en een relax dag in te lassen. Het is tenslotte vakantie!

We genieten een paar uurtjes van de zon en gaan dan, om niet meteen te verkolen, terug naar de hotelkamer waar we een heerlijk bakkie thee nemen.
Om even voor 6 gaan we richting het restaurant, wat vroeger dan gisteravond, maar we hopen dat het dan wat minder druk is en dat klopt gelukkig ook. We zijn blij verrast. Hebben we gisteren niet echt een thema kunnen ontdekken, vandaag dus wel. Chinese food it is!

We starten ..uiteraard.. met sushi, we hebben een bordje rijst met vis, kip, tempura groente en salade en we sluiten af met een bordje mini desserts voor Anja en een puntje vruchtentaart voor Benny. We spoelen de boel weg met plat water. Ondanks dat de kip en de rijst weer niet écht warm was hebben we wel beter en lekkerder gegeten dan gisteravond.

Ons verblijf in dit 1e hotel zit er bijna op. Morgenochtend nog een ontbijtje en dan op naar Santana en hotel número dois. We hoeven pas om 12.00u uit te checken, dus geen haast...
Voor straks slaap lekker en als het internet het toelaat tot morgen voor een nieuwe update!
Liefs van ons xxoo
Ziet er voortreffelijk uit
Wat lekker ziet het eruit!
Wat ziet er dat lekker uit geniet er van
Wauw mooi hotel. Ziet er prachtig uit