Hotels
Lieve volgers,
Over iets meer dan 4 weken vertrekken we, dus tijd om te laten zien welke hotels we geboekt hebben.
17 dagen Madeira en 6 hotels. Das best veel hotels, maar ...zoals de meeste van jullie wel weten... we houden van roadtrippen en we vinden het leuk om op verschillende plekken een paar nachten te blijven.
Dit is de map van Madeira en de plekken waar we gaan overnachten. We rijden de route tegen de klok in en starten helemaal rechts in de punt van de kaart.

Het Dreams Madeira Resort Spa & Marina ligt op een kwartiertje rijden vanaf het Aeroporta Nacional da Madeira Cristiano Ronaldo (FNC). We blijven hier 2 nachten.

Marina Apartment (half Board)

We hebben een balkon en uitzicht op de haven.

Via een mooie route door het binnenland komen we terecht bij het Santana in Nature Bed & Breakfast. Nu zijn wij niet zo van de B&B's, maar dit is meer een hotel dan een B&B. Ontbijt is inbegrepen en er is een restaurant aan de overkant. We hebben hier 3 nachten geboekt. Het hotel ligt naast het zwembad en het roze gebouw onder op de foto is dus het restaurant.

Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Balkon of terras met uitzicht op de bergen.

Het volgende hotel ligt helemaal links bij Porto Moniz. We wilden graag een hotel vlakbij de Piscinas Naturais do Porto Moniz, maar uiteraard hangt daar dan weer een aardig prijskaartje aan... We hebben wat verder weg naar een hotel gezocht om vervolgens toch maar te besluiten de portemonnaie lekker open te trekken, hahaha. Zooo voorspelbaar! We hebben 4 nachten geboekt in Aqua Natura Bay.
Tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Balkon met uitzicht op zee.

Na Porto Moniz vertrekken we weer richting het Oosten van het eiland. Ook hier hebben we even over nagedacht. We wilden niet te veel tijd in Funchal (de hoofdstad) doorbrengen ...wij zijn nu eenmaal geen stadsmensen... dus zochten we nog een tussenstop op een ander mooi plekkie. Een hotel aan de zuidkust was een optie, maar toen kwam het volgende hotel in het midden van de kaart in beeld.
In the middle of nowhere... Valley View Hotel Encumeada.
Een tweepersoonskamer voor 3 nachten.

We hebben een balkonnetje en uiteraard zou ik bijna zeggen uitzicht op de bergen.

Vanaf hier gaan we dan toch een paar dagen naar Funchal. Hier was het even zoeken naar een hotel dat aan onze wensen voldeed. We zijn gelukkig niet zo veeleisend... Een kleinschalig hotel aan de kust, balkon, uitzicht op zee en graag op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Gelukkig kun je filteren op Booking.com en Google maps heeft ook wel wat opties, maar het was toch wel even lastig. Niet aan zee, geen balkon, te hoog, te ver van alles. Het duurde even voor we iets gevonden hadden. NEXT - by Savoy Signature.

Balkon én uitzicht op zee.

Tot slot hebben we voor de allerllaatste nacht nog een hotel vlakbij het vliegveld. Een afsluiter om de vakantie in stijl mee te eindigen. Albatroz Beach & Yhacht Club.
Premium tweepersoonskamer.

Tot zover de hotels. Wij zijn tevreden, al weten we ook uit ervaring dat foto's op internet niet altijd helemaal matchen met de werkelijkheid.
Tot snel met een Sneak Preview van onze reis!
Liefs Benny & Anja
De uitgekozen hotels met zeer gevarieerde uitzichten zijn al een vakantie op zich, fantastisch!!!
Dat wordt genieten
Hotels zien er fantastisch uit, goede keuzes😘
Zo te zien heb je weer ardig je best gedaan!
Wat een uitzichten vanuit je hotel prachtig!
Nu maar aftellen!
Ziet er echt vervelend uit zouden jullie wel gaan 🤣😂
Ziet er weer heerlijk uit. Prachtig daar. Dat doe je altijd goed alles opzetten en beschrijven. Nog een paar weken! ❤️ M & O
Ziet er weer geweldig uit
En wat een uitzicht van het hotel
Dat ziet er allemaal heel belovend uit.